Het BuitenGoed creëert ontmoetingen met platteland landschappen, weelderige grasvelden, kleurrijke veldbloemen, omliggende bossen, bruisende steden, kleine dorpjes, fiets- en wandelpaden met een bries van het verleden. Een plek waar vele bijzondere elementen ‘bijeen’ komen. 

 

Samen met plattelandscamping 'De Buiten Bij' en de binnen en buitenspeeltuin ‘Bizzy' ontstaat er een bijzonder plek. Een plek waar kamperen, de natuur en spelen steeds meer bij elkaar komen. 

Maar ook een plek waar u sinds kort de mogelijkheid heeft tot een eigen BuitenGoed, een plekje waar u zich buitengewoon thuis voelt in een woning die bij u past. 

 

Samen Bijeen

De omgeving van het BuitenGoed is voelbaar binnen het type ‘modelwoning’. Een woning met een open ruimte en een vergelijkbaar gevoel als die van een loft. Maar dan midden in het platteland tussen de weelderige grasvelden. Een thuis waar u zelf de woon-, eet, en slaapruimte creëert door middel van geïntegreerde schuifsystemen, industriële schuifdeuren, grootse draai-pivotdeuren en vouwwanden. Een industriële spantconstructie of liever de houten boerderij balken is het basis van uw eigen BuitenGoed. 

 

Bent u buitengewoon nieuwsgierig, dan nodigen we u graag uit om verder te lezen. Ook is het mogelijk om ons telefonische te bereiken voor meer informatie: 078 6999622. 

 

In  2015 start het verkoop van 10 woningen.

Het vakantiedomein van van Gogh

Need any help? Contact Us

modelwoning de buitenbij modelwoning de buitenbij
Home Over Ons Time-Out villa's Nur-Holz villa's Lifestylebeachhouses CLT Bouw Chalets Surplus Maatwerk  Interieur Referenties Contact
Time OUt Second Home B.V. Alblasserdam

Kantoor: Ohmweg 57H - 2952 BD - Alblasserdam
Werkplaats: Amperestraat 36 - 2952 AA -  Alblasserdam

E: info@timeout-secondhome.com

T: 078-6999622 M: 06-13510158

UNIEK! Uw woning duurzaam en energiekosten verlagend bouwen. Lees hier meer..

Home