Long Island Extra Large

Long Island Extra Large

Een strak ontworpen woning die door zijn doordachte ontwerp binnen nog ruimer is dan de buitenkant doet vermoeden. Door de fraaie glasgevel heeft u 220 graden uitzicht op de omgeving. De totale oppervlakte van de 6-8 persoons woning bedraagt 129 m² met een inhoud 364 m³ incl. 1e verdieping. De glasgevel brengt de natuur in huis, het huis past zich als het ware aan de natuur aan. De patio biedt een overdekt beschaduwd terras overdag. ‘s Avonds kunt u hier genieten van de zwoele zomeravonden. Buiten en toch beschut. Bij het strakke moderne uiterlijk past een even stijlvolle inrichting waarbij de kenmerkende details van de houtconstructie in het zicht blijven.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING
De woning is gebouwd van duurzame materialen.

De begane grond wordt voorzien van een betonvloer met vloerverwarming, de begane grond rust op een fundering die volledig is onderheid. De eerste verdieping heeft een geïsoleerde houten vloer en wordt voorzien van radiatoren. De natte ruimtes zijn betegeld, voorzien van design radiatoren en een easy-drain afvoer.

De hoofddraagconstructie is van kwalitatief hoogwaardig Europees Eikenhout. Alle buitenkozijnen worden gemaakt van hardhout, voorzien van HR++ glas, met SKG** hang- en sluitwerk. Een standaard keuken en sanitair inrichting zijn inclusief. De woningbouw is voorzien van een Woningborg garantie.