078-6999622

De vakantievilla met (uw) stijl en karakter

U wilt een (vakantie)woning met uw stijl en karakter – op een gewilde, maar schaarse locatie? Time Out Second Home legt de verbinding. In Time Out Second Home hebben diverse partijen waaronder APHoutconstructies en BHVK Leisure de handen ineengeslagen. Met als resultaat een programma exclusief ontworpen, maar betaalbare woningen. Te bouwen met duurzame materialen en constructies op een exclusieve selectie aan beschikbare kavels. Strand, bos, buitenland… Zeg het maar! Time Out verzorgt het hele traject van aankoop perceel tot inrichting. Inclusief financiering, verzekeringen en verhuur van uw vakantiehuis.

Unique Selling Points
1
Time Out Second Home combineert drie aspecten in één:
Grondposities, ontwerpen en bouwen, rendement uit verhuur
2
Snelle bouwtijd
circa 12 weken
3
Totale ontzorging, één contact voor:
grond posities, ontwerp, vergunningen, bouw, inrichting, tuinaanleg, verhuur
4
Casco bouwen mogelijk
5
Eigen ontwerp mogelijk
6
Persoonlijk contact
Korte communicatielijnen

BHVK Leisure  is gespecialiseerd in de professionele verhuur van vakantiewoningen. Opgericht in 2004 door de huidige directie en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen onderneming.

Het motto “Enjoy your leisure time, don’t waste it!”, geldt voor zowel huurder als verhuurder. BHVK Leisure voorziet haar gasten van een onbezorgde vakantie en ontzorgt haar eigenaren tot in detail.

www.bhvkleisure.nl

APHoutconstructies B.V. is opgericht in 2005. Een veelzijdig bedrijf waar diverse soorten houtbouw samenkomen. Met projecten voor de particuliere als zakelijke markt.

Of het nu gaat om het ontwerp en de aanleg van een houten brug, vlonder of steiger, ze helpen u graag. Met hun ruime ervaring kunnen zij het hele traject van u overnemen, inclusief de vergunningaanvraag.

www.aphoutconstructies.nl

Subscribe
Weekly newsletter

Weekly newsletter