078-6999622

Een sanitair blokje op een groot stuk waar je tijdens de zomer vol in de natuur, maar toch met de nodige luxe gaat kamperen.

Het lang verhoopte clubhuis achter in de tuin.

Het antwoord op de verloederde stacaravan die na vele jaren aan vervanging toe is.

De drie kamer bungalow, met plat, licht hellend of puntig dak.

Of de ruime negen kamer vakantiewoning zwevend boven het water. Met comfortabele woonkamer, ruime keuken, vier slaapkamers met elk een terras badend in ochtendgloren, twee badkamers, wellnessruimte en bijhorend vlonders.

 

U kiest het! Want Time Out surplus biedt het allemaal. Als ook vergunningen vrij bouwen behoort tot de mogelijkheden.

 

“Time Out Surplus, meer dan één vakantiewoning”

Geen hoekjes en kanten, trappen of gangen die nutteloos veel ruimte gebruiken maar louter en alleen een aanéénschakeling van de door u gekozen kamers. Gedeeltelijk ruwbouw, afgewerkt tot volledig gemeubileerd en instapklaar.

Per kamer kan u de afwerking bepalen. Zijn dit gestuukte wanden, open skeletbouw, kamers met tegelwerk, houtplaten of behang; Wilt u inbouwkasten, schuivende muren, vouwdeuren of glazen puien die kamers van elkaar scheiden.

U bepaalt hoe ver we gaan.Om u binnen al deze mogelijkheden op weg te helpen volstaat het enkel te benoemen welke type – T0, T15, T25, T40 u wilt bouwen (zie brochure), welke ruimtes er gewenst zijn en het gevoel dat u per kamer voor ogen heeft, hoe ver u in de afwerkingsgraad wilt gaan en welke kwaliteit materialen u zowel binnen als buiten wenst te gebruiken. Op basis van deze informatie kan en zal “Time Out Surplus” u met een passend ontwerp op maat tegemoet komen.

Klik hier voor de brochure!

 

 

Subscribe
Weekly newsletter

Weekly newsletter